maandag 8 oktober 2012

Mooi citaat met een mooie plaat : )
“When you have a rainbow deep down in your heart, your smile will shine bright. You know you’re a part of that colorful, magical, feeling you’ll find, when you have a rainbow inside”….. 
♥ Photo by Emmanuelle Fréget

"Wanneer je diep in je hart een regenboog hebt, zal je breed glimlachen. Je weet dat je deel uitmaakt van dat kleurrijke, magische gevoel dat je ontdekt wanneer je een regenboog van binnen hebt"....

Update: nog steeds aan het wachten op ons kindje uit het land van de regenboog.

Er is een tijd om te huilen
en een tijd om te lachen,
een tijd om te rouwen
en een tijd om te dansen.
Er is een tijd om te ontvlammen
en een tijd om te verkillen,
een tijd om te omhelzen
en een tijd om af te weren.
Er is een tijd om te zoeken
en een tijd om te verliezen,
een tijd om te bewaren
en een tijd om weg te gooien.
Er is een tijd om te scheuren
en een tijd om te herstellen,
een tijd om te zwijgen
en een tijd om te spreken. 
 
11 God heeft alles wat er is de goede plaats in de tijd gegeven, en ook heeft hij de mens inzicht in de tijd gegeven. Toch kan de mens het werk van God niet van begin tot eind doorgronden.

(Uit Prediker 3 - De Bijbel)

3 opmerkingen:

 1. Wat een leuke foto!
  En hoe vergaat het wachten jullie?
  Groetjes van Antoinette.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wil jullie even laten weten dat ik regelmatig aan jullie denk. Nu bij ons het adoptie proces weer meer begint te leven, wordt ook het wachten moeilijker. Wat moet het wachten en de onzekerheid voor jullie inmiddels ook moeilijk zijn.
  Ik hoop snel op een mooi bijzonder berichtje op deze site!
  Veel sterkte! Gelukkig zijn er van die mooie foto's om wat afleiding te geven.
  groetjes Jitske

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Antoinette, sorry een beetje laat...maar het vergaat ons een beetje zoals in het Bijbelgedeelte naar voren komt: alles op z'n tijd. Ik heb er een heel vast vertrouwen in dat het op de goede tijd allemaal goed zal komen, ook al hadden we zelf misschien stiekem al wel een telefoontje verwacht. Gelukkig hebben we veel afleiding: badkamerverbouwing e.d. We bekijken het gewoon van dag tot dag en elke dag is bijzonder op z'n eigen manier, maar als we gebeld worden zal het wel een super bijzondere dag zijn!

  @ Jitske, wat hartstikke aardig van je. Ik vind het ook zo spannend en fijn voor jullie dat jullie ook van start kunnen nu! Ik heb de afgelopen tijd ook vaak aan jullie gedacht omdat ik het best naar voor jullie vond dat je moest wachten totdat je mocht starten. Maar misschien werkt het bij jullie ook zo dat je het gevoel e.d. dan een beetje op een afstand kan houden? (En ook bezig geweest in huis!!) Dat hebben wij wel een tijd gehad. En toen we net begonnen met wachten was het gevoel opeens heel sterk weer terug, dat je het zó graag wilde en dan na een tijdje houd je dat ook niet vol dus dan neemt het vanzelf weer wat af (God dank, want anders houd je het toch niet vol : ) Dus hoewel het weer wat van ons afdrijft qua gevoel, heb ik er vertrouwen in dat dit gevoel vast in één klap terug komt als dat ene telefoontje komt. Jullie heel veel sterkte met de start van dit laatste gedeelte in de procedure!

  BeantwoordenVerwijderen